Rolstoelcoaster handelt over de finale strijd met het recidive zitwondje

15 november 2019

Omdat het fijn is om te weten met wie je te maken hebt: de betekenis van Igor/Ihor

De naam Igor betekent krijger met boog.
Igor is een Russische vorm van de Germaanse naam Ingwer, afgeleid van de naam van de stamgod van de Ingueonen en van het woord war “behoeden, beschermen”.
Igor is het gebochelde hulpje van Frankenstein.

Het is negen uur. Ik heb een nieuwe buurman. De televisie staat al aan. Turkse zender. Storend. Maar hij zal mijn dolfijn moeten verdragen. Ik ook, trouwens. De relatieve rust na het temmen was van korte duur. Ik werd zo knetter deze nacht dat ik de pomp van het matras op stand by heb laten zetten. Stille Joe, zalige Joe. Na een uur was het matras leeggelopen.  Gelukkig werd ik wakker. Er zijn geen beschadigingen. Dat doe ik niet nog eens.