Rolstoelcoaster handelt over de finale strijd met het recidive zitwondje.

Er was gisteren opnieuw beroering in de keet. Ik kreeg koorts en het verband zag er uiterst verontrustend uit. De verpleging kwam snel langs. Het verband was inderdaad verzadigd en het rook naar etter. We hebben foto’s genomen en naar Ihor opgestuurd en ik kon deze ochtend al bij hem terecht in het ziekenhuis. Ik ben daar zelf met de auto naartoe gereden en het was best wel spannend om de transfers te doen na het lange liggen.
Het valt al bij al mee met de wonde. Dat naar etter ruiken is typisch voor de soort absorberend verband die gebruikt werd. Daar zitten korreltjes in zoals in een commerciële luier en die geven deze geur als ze vochtig worden. Geen paniek dus. De huidflap is nog steeds prima. Het natte komt van de lymfeklieren die het nog aanwezige vuil naar buiten duwen. Er zit nu weer een Pico aan het verband.
Ik heb maandag afspraak met de chirurge.