Rolstoelcoaster handelt over de finale strijd met het recidive zitwondje.

Donderdag verhuis ik naar de revalidatieafdeling. De hoofdverpleegkundige van die afdeling kwam het melden. Ik zal er ondersteuning krijgen door ergotherapeuten en kinesisten om het gebruik van de rolstoel met de minste risico’s voor de wonde mogelijk te maken. En er is daar een tillift zoals ik thuis wil, waarmee ik kan oefenen. Het is de bedoeling dat ik zelfstandig en getraind naar huis ga. Daar zie ik naar uit.
Hij herhaalde nog eens de hun opgelegde regel van het aantal ligdagen plus één.  Uitgerekend zou ik daar tot 16 maart moeten blijven. Ik probeerde daar wat op af te dingen, en ja, misschien wel, maar minder dan twee weken vanaf donderdag zit er zeker niet in.
Ben ik nu echt te positief, of klopt mijn gevoel dat het einde van deze saga nadert?