Rolstoelcoaster handelt over de finale strijd met het recidive zitwondje.

Het is rustig. Radio 1 houdt me het grootste deel van de dag gezelschap. Ik lees, ik rust, ik doe liggend oefeningen, ik speel, ik eet lekker, ik doe af en toe iets zinnigs, ik doe en schrap to do’s, ik lig drie keer per dag anderhalf uur op mijn buik en geniet van het zonnige uitzicht op het terras, ik bel en chat met familie en vrienden, ik droom, ik schrijf, ik mediteer en visualiseer, ik word verwend door mijn lief…

Ook de pomp snort in alle rust. Of moet ik ‘snurkt’zeggen?
Ihor vertelde dat hij ooit zo een vacuümpomp gebruikt had voor de wonde van een oude vrouw. Bij de volgende consultatie zei ze dat het toch wel vreemd was dat ze haar man terug in haar bed hoorde ‘s nachts, terwijl die al zes jaar eerder gestorven was!